avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de management artistic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de management artistic

Bună ziua,

Am un contract de management artistic și aș vrea să îl reziliez, însă în contract este specificat faptul că nu poate fi reziliat unilateral, iar managerul refuză să își dea acordul pentru reziliere. Acest tip de contract se încadrează în categoria contractelor individuale de muncă sau într-o altă categorie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 23 Noiembrie 2015
Un astfel de contract nu are nicio legatura cu contractul de munca, el se va supune prevederilor Codului Civil.
Am înțeles. Trebuie, însă, ca acest contract să fie înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă?
Astfel de contracte nu se inregistreaza la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încetare contract management artistic Claude23 Claude23 Bună ziua, Am încheiat în urmă cu 3 ani un contract de management artistic exclusiv cu un manager, pe 5 ani. În contract este specificat faptul că nu ... (vezi toată discuția)
Contract de prestatie artistica Relu2010 Relu2010 Buna seara! As dorii sa stiu si eu cum pot incheia un contract cu un artist, prin care sa am puterea sa decid ABSOLUT tot ce se intampla cu artistul ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda teren arabil marietka marietka cum pot rezilia un contract de arenda teren arabil daca arendasul nu vrea sa dea terenul? (vezi toată discuția)