avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu creditul ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu creditul ipotecar

Sunt in litigiu cu banca,am achitat rata lunara timp de peste zece ani,acum nu o mai pot achita ,iar banca doreste o inelegere cu mine!are toata documentatia,insa imi cere o noua reevaluare a apartamenului,adica vrea din nou masuratori,fotografii si toate cele.Este legal sa se faca o noua reevaluare,daca da,de ce trebuie atata timp cat este vorba despre acelasi apartament!nu inteleg de ce se vrea o noua reevaluare!
Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 21:55, 23 Noiembrie 2015
Pai valoarea actuala a apartamentului nu mai este cea de acum 10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca vrea poze din apartament la 3 ani de la contractarea creditului, un abuz?!? :o Tombutu Tombutu Am primit telefon de la banca IntessaSanPaolo (suc. Victoriei) la care am un credit Prima Casa contractat acum 3 ani, prin care mi se solicita sa le ... (vezi toată discuția)
Intrebare dificila angel_mirela2003@yahoo.com angel_mirela2003@yahoo.com Buna ziua, As dori sa va relatez urmatoarea situatie: X este casatorit cu Y. Impreuna cumpara un apartament la pretul de 35 mii euro cu credit in ... (vezi toată discuția)
Reevaluare garantie imobiliara - idei? solutii? ioni69 ioni69 Buna seara, Astazi am primit o scrisoare de la Volksbank prin care imi cere sa primesc un evaluator platit de ei care imi va reevalua apartamentul pus ca si ... (vezi toată discuția)