avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expirare antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expirare antecontract

am incheiat un antecontract cu un dezvoltator pt o locuinta. pe 15 era termenul final pt a mi preda apartamentul,din pacate nu este gata iar antecontractul imi expira.ce urmari are acest lucru?poate vinde altcuiva? ce sa fac? mentionez ca astept sa termine el actele sa le demarez eu prin prima casa. multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:41, 23 Noiembrie 2015
Buna seara,
Va puteti adresa instantei sa se constate ca, din vina exclusiva a dezvoltatorului, contractul de vanzare cumparare nu se poate incheia si solicitati restituirea dublului avansului.
daca nu doriti asta puteti merge la notar sa prelungiti valabilitatea antecontractului. vedeti sa plateasca el pentru ca e vina lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu daca imi mai primesc avansul daca renunt la antecontract elenabanica elenabanica buna ziua, am incheiat un antecontract . in anteconstract este specificat ca pe data de 2 iunie ni se va \\"inmana\\" apartamentul daca nu este gata putem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am semnat un contract cu un dezvoltator imobiliar ... Diana IASI Diana IASI Buna ziua . Am semnat un contract cu un dezvoltator imobiliar pentru un apartament in care ar fi trebuit să mă mut în mai 2020 ,acum ultima dată când am ... (vezi toată discuția)
Valabilitate antecontract cumparare casa viorel2rusu viorel2rusu Buna ziua, am un antecontract de cumparare a unui imobil in care sunt precizate urmatoarele: " Prezentul antecontract are valabilitate pana la data ... (vezi toată discuția)