avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social

Buna seara.
Fostul meu sot detine o societate. chiar si acum dupa ce am divortat cu acte in regula sediul social al societatii figureaza la fostul domiciliu comun unde locuiesc eu acum. Ce trebuie sa fac pentru a solicita schimbarea sediului, nu doresc sa mai figureze pe apartamentul meu? Nu detin nici o calitate la societatea respectiva.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:57, 24 Noiembrie 2015
Buna seara,
Va sfatuiesc sa va adresati Registrului comertului din capitala judetului in care aveti imobilul.
Acolo aflati toate actele necesare.
Daca aveti copii va sfatuiesc sa nu ii creati probleme tatalui lor, de acolo primesc pensia, nu?
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2015
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Vorbiti cu fostul sot sa mute sediul social al firmei.
Imobilul in care locuiti ce statut juridic are acum ? Al cui este el ?
Nu avem copii.
Este pe numele meu imobilul. La partaj eu am ramas in apartament, iar el s-a ales cu o casa de vacanta.

Alte discuții în legătură

Radierea sediului social al unei firme care a disparut Turcanu Turcanu Am inchiriat apartamentul unei firme,care si-a inregistrat sediul social la adresa apartamentului.Acum citeva luni firma a fugit din apartament si nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Cum radiez sediul social al unui srl? Mirabilis Mirabilis Buna ziua! Am cumparat in urma cu un an un apartament ce figura ca sediu social al unei firme in care fostii proprietari erau asociati. Acestia s-au retras ... (vezi toată discuția)
Cum este posibil sa existe sediu social in doua locatii daca firma este desfiintata? numecod numecod buna ziua, este vorba de o situatie: in anul 2003 s-a inchiriat un imobil unei persoane fizice care ulterior in anul 2004 si-a infiintat propria societate ... (vezi toată discuția)