avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cheltuieli de judecata

va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema: avem un proces pierdut, conform hotararii judecatoresti trebuie sa platim o anumita suma ca penalitati contractuale si o anumita suma drept cheltuieli de judecata/taxa judiciara. intrebarea este unde platim cheltuielile de judecata? celui care a castigat procesul sau la judecatorie? multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:37, 24 Noiembrie 2015
Celui care a câștigat procesul.
Încercați sa ii contactați dacă nu aveți nr de cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am câștigat procesul. cum îmi pot recupera cheltuielile de judecată? _Alin_ _Alin_ Am castigat procesul. Instanta a decis ca partea care a pierdut procesul sa imi plateasca cheltuielile de judecata. Care este procedura de a imi revendica ... (vezi toată discuția)
Cum pot plati cheltuielile de judecata daca nu le cere nimeni? adrian28 adrian28 buna ziua, revin cu problema cheltuielilor (pe care le-am pierdut in proces) de judecata : in cazul in care nu le platesc (chiar daca nu sunt cerute ) risc sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara .eu am avut un proces cu ceo , pentru am elibera o ... dodorel62 dodorel62 Buna seara .Eu am avut un proces cu CEO , pentru am elibera o adeverinta si am avut castig de cauza . Nu a mai facut CEO , contestatie si hotararea a devenit ... (vezi toată discuția)