avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract subantrepriza
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract subantrepriza

In calitate de subantreprenor am dreptul sa solicit rezilierea contractului n conditiile in care antreprenorul s-a apucat sa execute cu forta o parte din lucrarile care faceau obiectul contractului de subantrepriza? Mentionez ca nu am primit nicio notificare, instiintare sau vreun act aditional la contract in acest sens, doar ca antreprenorul nu mai are de lucru pentru angajati si s-a gandit sa intre peste aceasta lucrare a mea. Daca am dreptul de a rezilia acest contract va rog sa imi spuneti si baza legala. Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de subantrepriza sca baloisibaloi sca baloisibaloi Contract de subantrepriza incheiat fara a fi mentionata o data de expirare.O perioada de timp se execta lucrari pe baza de act aditional iar de la un moment ... (vezi toată discuția)
Denumire parti in contract de (sub)subantrepriza Andreea-traducator Andreea-traducator Buna seara. As avea nevoie de ajutor cu traducerea unor termeni din limba italiana: appaltatore, subappaltante si subappaltatore. Este vorba de un contract ... (vezi toată discuția)
Am incheiat un contract de subantrepriza pentru lucrari de constructii ... Alexandru8543 Alexandru8543 Am incheiat un contract de subantrepriza pentru lucrari de constructii cu un subantreprenor (eu am calitate de antreprenor).In baza contractului de ... (vezi toată discuția)