avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... UN SFAT
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

UN SFAT

BUNA ZIUA
VA ROG DACA PUTETI SA MA AJUTATI CU UN SFAT,O INDRUMARE.........
IN LUNA OCTOMBRIE 2008 AM CERUT AUTORITATI TUTELARE TG. MURES SA IMI DEA IN PLASAMENT FETITA FRATELUI MEU DUPA CE ACESTIA AU ZIS CA POT BENEFICIA DE CONCEDIU PT.INGRIJIREA COPILULUI DESI IAM INFORMAT CA AVEAM CONCEDIU FARA PLATA PENTRU A PUTEA INGRIJI COPILUL
MOTIVELE PT.CARE AM LUAT COPILUL SUNT:NU ERA INGRIJITA(LA 7 LUNI AVEA 3 KG.)AVEA 8 BOLI IN TRATAMENT(EI NU II FACEAU NICI UN TRATAMENT)NU AVEAU CONDITI SI NICI VENITURI.
MU AM PUTUT BENEFICIA DE CONCEDIUL PT. INGRIJIREA COPILULUI DEOARECE EI AU DAT HOTARIREA DE PLASAMENT DOAR IN LUNA IANUARIE 2009 IAR EU AM RAMAS SI FARA SERVICI DEOARECE DIN CAUZA PROBLEMELOR FINANCIARE FIRMA NU A PUTUT SA MA REANGAJEZE.IN 5 MAI 2009 AM ANUNTAT AUTORITATEA TUTELARA MURES CA NU MAI AM DIN CE SA INTRETIN ACEST COPIL SI CA NU IMI MAI PERMIT SA II CONTINUI TRATAMENTUL SI CA II ROG SA O DEA IN ALTA PARTE(AM LUAT ACEASTA DECIZIE GREU DAR NU AM E SA FAC EU SUNT DIVORTATA SI AM UN COPIL DE 13 ANI IN INTRETINERE ) NU POT SA MA ANGAJEZ DEOARECE NU POT FACE FATA LA 2 COPII CU UN PROGRAM DE LUCRU IAR CEA MICA ARE UN AN SI 5 LUNI SI ESTE BOLNAVA)IN CONDITIILE DE FATA EU NU II MAI FAC NICI UN TRATAMENT SI MEDICUL DE FAMILIE IMI ZICE CA E PERICULOS PT. SANATATEA EI DAR NU IMI PERMIT SA MERG LUNAR 56 KM LA MEDIC SI SA CUMPAR MEDICAMENTE DE 200 RON. AM RESTANTE DE PESTE 3500RON DE APROAPE 3 LUNI II ROG SA O IA DE LA MINE SA POT SA MA ANGAJEZ SI EU DIN NOU SI SA IMI POT CRESTE COPILUL MEU(MIE FRICA CA CEA MICA FIIND FARA TRATAMENT I SAR PUTEA INTIMPLA CEVA SI EU AS FI RESONSABILA)
CE POT SA FAC PT. CA NU MAI POT CONTINUA ASA SI EI NU INTELEG CA NU MAI POT
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 21:51, 22 Iulie 2009
Doamna, ce i de la Autoritatea tutelara ar trebui sa ia in considerare cererea dvs. si sa o inainteze instantei, pentru ca instanta a fost cea care v-a incredintat-o si tot instanta poate sa instituie o alta masura de protectie pentru copil. Asadar, nu deznadajduiti si insistati in demersul dvs. Atunci cand v-ati obligat sa ingrijiti fetita , aveati resurse financiare, iar acum, ca nu va mai permiteti, este in interesul copilului sa ii fie schimbata situatia. Ati spus ca ati luat copilul in plasament, din cate stiu, si presedintele Consiliului judetean ar avea un cuvant de spus, adresati-va si acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plasament familial ascene ascene Este normal ca tatal copilului sa locuiasca la acelasi domiciliu cu minorul dat in plasament familial bunicii, sa semneze o declaratie pe proprie raspundere ca ... (vezi toată discuția)
Luare in plasament a unui copil si concediul pentru ingrijirea lui hotkoshk hotkoshk [b]Subiect: Luare in plasament a unui copil si concediul pentru ingrijirea lui Am 45 ani, nu sunt si nu am fost niciodata casatorita sau in vreo relatie cu un ... (vezi toată discuția)
Din ccc1 in ccc2 minervau minervau Buna ziua , va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de concediul de ingrijire copil in urmatorul caz : deja ma aflu in concediul de ingrijire copil (3 ani ) ... (vezi toată discuția)