avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termen de executie termopane depasit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termen de executie termopane depasit

Buna seara.da in contract este prevazut termenul de executie si prefare-montare.acesta a fost depasit cu17 zile de la data incheierii contractului.eu am avut nevoie de lucrare ,am luat legatura telefonic dr nenumarate ori si am fost de fiecare data amanat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:50, 25 Noiembrie 2015
Va rog nu deschideti discutie noua pentru fiecare mesaj ca nu se intelege nimic. Continuati discutia unde ati inceput-o, adica aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Apasati pe Raspunde sub ultimul mesaj postat si scrieti acolo.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

nu pot continua discutia pe forum robertnelu robertnelu Am deschis un subiect si am primit cateva raspunsuri. Se cer cateva precizari si nu stiu cum sa public un nou mesaj la acelasi subiect pentru a continua ... (vezi toată discuția)
Card ifn executat silit anysca anysca Buna seara . Acum cativa ani(4 ) am contractat un credit nevoi personale la un magazin prin ifn (nu dau nume) , cumparand un frigider si un aragaz . Acum 2 ani ... (vezi toată discuția)
Este o prostie cllara78 cllara78 Am o problema foarte grava. Incerc sa o postez unde trebuie dar nu reusesc. Nu ma pricep la internet, dar cred ca acest forum ar trebui sa fie accesibil si ... (vezi toată discuția)