avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Probleme vanzare autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Probleme vanzare autoturism

Buna, mama mea a achizitionat o masina din Germania , am facut contract de vanzare cumparare ca sa mi-o vanda mie ! Eu am scos un rand de numere rosii si acum as dori sa vand masina mai departe , am gasit client , am facut contract de vanzare cumparare si din cate am inteles, trebuie sa ii dau si certificat fiscal ! Problema este ca fiscalul meu este incarcat cu niste amenzi , pe care nu le pot plati ! Ce e de facut ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Oana1116 , utilizator 22:29, 24 Noiembrie 2015
Sa platesti amenzile ! Mai devreme sau mai tarziu, tot va trebui sa le platesti.
As vrea mai tarziu sa le platesc , nu acuma , asta e problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiul meu minor a dat masina cu acte cu tot unui necunoscut Mihaela666 Mihaela666 Va salut pe toti de pe forum . Ma confrunt cu o mare problema . O sa va povestesc cum s-a intamplat totul si la ce solutii m-am gandit eu . Am cumparat pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sorayaedi sorayaedi Buna ziua!Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:Am cumparat o masina de la cineva.Masina provine din Germania;inca nu este inmatriculata definitiv pe ... (vezi toată discuția)
Nu am fiscal de la vanzator. cum inscriu masina? fify1 fify1 Buna ziua, am luat anul trecut o masina de la cineva din Valcea si nu am inscris-o pentru ca am intentat proces impotriva Serv De Inmatriculare pentru a ... (vezi toată discuția)