avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Scutire impozit pe salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Scutire impozit pe salariu

am un salariat care a prezentat un certificat de incadrare in handicap accentuat (este scutit de impozit pe salar). Certificatul este valabil 1 an, incepand cu luna august 2015. Salariatul il depune acum in noiembrie 2015.
Cum se procedeaza: are scutire de impozit de la data depunerii certificatului la societate (noiembrie) sau trebuie recalculat impozitul sau pe salariu (de la data de valabilitate a certificatului - cu august 2015)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:35, 25 Noiembrie 2015
Beneficiaza de scutirea de impozit incepand cu august 2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit pe veniturile salariale EmiliaSimona EmiliaSimona Incepand din 27 noiembrie 2014 sunt incadrata in grad de handicap accentuat. Am prezentat certificatul de incadrare in grad de handicap, in data de 4 decembrie ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pe salariu pentru o persoana cu handicap MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Din cauza unei spndilite anchilozante si a sacroileitei bilaterale acute, baiatul meu a primit certificat de handicap, gradul II, accentuat. Ni ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap laur2013 laur2013 Buna ziua, Daca o persoana detine un certificat de incadrare intr-un grad de handicap si in acest timp sa angajat, aceasta mai plateste CAS si impozit pe ... (vezi toată discuția)