avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Platit CASS la ANAF in aprilie 2015
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Platit CASS la ANAF in aprilie 2015

Buna ziua , am platit in aprilie 2015 , suma de 6000 de lei la ANAF reprezentand CASS restante , avand in vedere ca s-a dat amnistia fiscala , am dreptul sa recuperez o parte de suma ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 16:46, 25 Noiembrie 2015
Facilitatea se acordă contribuabililor care înregistrează restanțe la bugetul consolidat la 30 septembrie 2015 și își achită aceste restanțe până la 31 martie 2016 (OUG 44/2015).
Având în vedere faptul că dumneavoastră nu mai înregistrați restanțe la data de 30 septembrie 2015, nu veți putea beneficia de această facilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea amnistiei fiscale, cand este ultima zi in care pot plati? miha255 miha255 Buna, am o firma si doresc sa beneficiez de facilitatile prevazute de OUG 44/2015, respectiv anularea penalitatilor de intarziere si reducerea dobanzilor de ... (vezi toată discuția)
Oug 44/2015 buget local chivuflaviana chivuflaviana Buna ziua, am dorit sa beneficiem de facilitatile fiscale acordate in baza OUG 44/2015,astfel in Dec 2015 am facut o cerere catre Primaria Barcanesti Prahova, ... (vezi toată discuția)
Facilitati fiscale og 44 UngurLuciana UngurLuciana [b]]Buna ziua Am si eu o nelamurire,daca ma puteti ajuta in legatura cu facilitatile acordate prin ordonanta 44.In cazul unei societati exista un dosar de ... (vezi toată discuția)