avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executori judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

executori judecatoresti

am o poprire data de un executor, am dat si ultima rata. de la firma la care lucrez mi s-a spus sa ma duc la executor sa intreb ce suma mai am de dat ca sa se suspende poprirea.cand am intrebat mi sa dat o suma foarte mare 200 ron(poprirea fiind cu tot cu cheltuieli ptr executare de cca 900). interesandu-ma am inteles ca executorul opreste din sumele depuse un comision de 10% este corect asa ceva

Alte discuții în legătură

Executare silita - poprire ContSters313331 ContSters313331 Buna dimineata! Am un credit la Cetelem de 5800 ron pe 120 de rate lunare fixe din cauza crizei economice am ramas in urma cu plata ratelor, din credit am ... (vezi toată discuția)
Urgent executare silita credit nevoie personale lucian_cris lucian_cris Buna ziua, Am un credit ptr nevoie personale de acum 4 ani,din care am platit 5-6 rate,si apoi din cauza ca am fost concediat nu am mai avut de unde sa ... (vezi toată discuția)
Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)