avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare apel

Buna ziua,

Sunt parte intr-un proces de dezbatere a succesiunii in instanta. Prin sentinta data la fond s-au strecurat erori materiale. Partea care a deschis succesiunea in instanta a declarat apel pentru indreptarea acestor erori. Am primit citatia pentru apel si trebuie sa depun intampinare. Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa scriu aceasta intampinare daca eu sunt de acord cu motivele apelului? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:46, 25 Noiembrie 2015
Raspundeti ca achiesati la motivele apelului facut de partea adversa si atat. Succes!
Multumesc1
Opinia mea este ca, se va respinge apelul ca inadmisibil deoarece, ptr.indreptarea erorilor materiale exista procedura prevazuta de art.442 si urm.NCPC,iar aceasta procedura este obligatorie,indreptarea,lamurirea, inlaturarea dispozitiilor contradictorii ori completarea hotararii nu poate fi ceruta pe calea apelului sau recursului,ci numai in conditiile art.442-444 NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare hoarare judecatoreasca madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, Instanta de judecata trece gresit in hotarare cuantumul taxei de mediu si cheltuiala de judecata. Se poate formula cerere de indreptare eroare ... (vezi toată discuția)
Cum pot solicita îndreptarea erorii efectuate de instanță privind calculul la plata cheltuielilor de judecată pe care pârâtul trebuie să mi le plătească? _Alin_ _Alin_ Cum se procedeaza repararea erorii cauzate de instanta la plata cheltuielilor de judecată? Mentionez ca in momentul cand am introdus actiunea in judecată, ... (vezi toată discuția)
Recurs incheiere de indreptare erori materiale marianaflore marianaflore Buna seara, Cererea de recurs indreptata impotriva incheierii de indreptare erori materiale se judeca in camera de consiliu sau in sedinta publica? Se ... (vezi toată discuția)