avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Anularea penalitatilor de intarziere
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Anularea penalitatilor de intarziere

Penalitatilor de neplata pana la 30 septembrie 2015 a impozitul pe terenul agricol datorat de persoanele fizice primariilor comunale, intra sub incidenta Ordinului MFP 3831/2015 de aplicare a OUG 44/2015 ?
sau
Referindu-ma la cele doua acte normative, acestea se aplica si in cazul impozitului pe terenul agricol datorat de persoanele fizice?

Alte discuții în legătură

Oug 44/2015 buget local chivuflaviana chivuflaviana Buna ziua, am dorit sa beneficiem de facilitatile fiscale acordate in baza OUG 44/2015,astfel in Dec 2015 am facut o cerere catre Primaria Barcanesti Prahova, ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren mihaelasasu mihaelasasu Buna seara. Am o nelamurire legata de plata unei taxe reprezentand impozit pe un teren inchiriat de la primarie . Concret , am un contract de inchirie a unei ... (vezi toată discuția)
Esalonare la plata a obligatiiol fiscale tovarnischi tovarnischi Am solicitat eslonarea la plata a datoriilor firmei si s-a aprobat. Am platit integral datoria principala , ramanand doar accesoriile. In momentul acesta ... (vezi toată discuția)