avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Legea darii in plata cu efect liberatoriu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Legea darii in plata cu efect liberatoriu

Buna seara,cum te ajuta aceasta lege daca bunul ipotecat este mai mare decat valoarea creditului,iar banca refuza reesalonarea(ex.rata este cat venitul net)?
Care este solutia in acest caz?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:11, 25 Noiembrie 2015
Nu va ajuta, casa se vinde, banca se indestuleaza si dvs va revine restul de pret, daca mai ramane ceva.
Casa poate valoreaza mai mult, insa conteaza pretul la care se vinde si de asemenea cand,, ca pana se vinde, datoria mai creste.
(deocamdata legea nu e in vigoare.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate executa silit un imobil ipotecat? aiuritul aiuritul Buna ziua, In prezent am la activ un credit personal de 10.000 euro pe 4 ani pe care l-am garantat cu un imobil. S-a parea ca sunt in pericolul de a fi ... (vezi toată discuția)
Prima casa danfd30 danfd30 Buna ziua. Am si eu o nedumerire. Care este situatia ipotecii prin programul prima casa in conditiile in care creditul acopera aproximativ 40% din valoarea ... (vezi toată discuția)
Risc pierdere casa bastti bastti Buna Cineva a luat un credit de la banca si a girat cu casa mamei lui in varsta de 87 ani. Acum nu mai are servici ,nu poate plati rata si mama lui risca ... (vezi toată discuția)