avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca poate oprii o rata din alocatiile copiilor si ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca poate oprii o rata din alocatiile copiilor si somaj?

Buna seara !
Va rog sa imi spuneti si mie daca banca poate sa opreasca rata la un credit de nevoie personale din somaj si alocatiile copiilor.
Va intreb deoarece sunt in somaj, am o rata foarte mare, am anuntat banca si am cerut o restructurare a ratei, care mi-a fost respinsa. Banca mi-a oprit banii virati de la somaj si din alocatii. Este prima luna cand sunt in imposibilitatea de plata, nu au trecut nici 30 de zile de intarziere si ei mi-au oprit banii.
Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 21:37, 25 Noiembrie 2015
Daca banii din alocatii si somaj intra intr-un cont deschis la banca respectiva,aceasta poate retrage rata din acel cont pentru ca acel cont este alimentat.Bancherii nu sunt interesati de unde vin banii ei gasesc banii in cont si ii opresc pentru a se acoperii rata.
Pentru a evita acest lucru faceti cerere la somaj si la AJPIS sa va trimeata banii prin posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca nu mi-a acceptat scaderea ratei lunare, ce pot face??? catalinion84 catalinion84 Buna ziua, Am un credit la banca obtinut acum aproximativ 3 ani cu o rata lunara de 500 RON. Am fost dat in somaj si m-am dus la banca pentru a anunta si a ... (vezi toată discuția)
Ce fac daca nu mai pot achita rata?? catalinion84 catalinion84 Buna ziua, Am un credit la banca obtinut acum aproximativ 3 ani cu o rata lunara de 500 RON. Am fost dat in somaj si m-am dus la banca pentru a anunta si a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca .... danielhustiu danielhustiu Buna seara. Prietena mea are 2 carduri de credit si de cateva luni are numai probleme cu banca. Problema suna cam asa: Acum cateva luni prietena mea a ... (vezi toată discuția)