Buna ziua , Va rog daca puteti sa ma informati unde ar trebui sa ma duc pt a obtine un act oficial de la ministerul apararii cum ca tatal meu ( Florea Vasile ) a murit in al doilea razboi mondial. Ma numesc Florea Maria ,m am nascut in 1945 luna februarie in Moldova ,jud.Botosani, Satul Broscauti, tatal meu nu sa mai intors de la razboi iar mama mea a murit cand aveam in jur de 2 ani. Am fost crescuta de bunicul de pe mama si dupa 1990 am aflat cum ca statul mi ar fi dat niste pamant ( despagubire -jumatate de hectat , nu stiu de ce numai atat ) de la matusile mele. Marea mea problema este ca bunicul si celelalte rude nu au tinut nici un document oficial al tatalui meu nici a mamei. Singurul document este certificatul meu de nastere. Am 70 de ani si am tot intrebat pe la primarie dar ei nu au stiut unde sa ma intrume asa ca am ajuns la dumneavoastra. Am obtinut certificatul lor de casatorie, dar ca sa mi iau pamantul care statul mi la dat ca orfana de razboi imi terbuie dovada cum ca tata a murit in razboi si aici m am potihnit pentru ca nu stiu de unde sa l procur. Sper sa puteti sa ma ajutati cu indrumarile corespunzatoare. Pe aceasta cale eu va multumesc anticipat pentru timpul acordat.
Este necesar sa adresati cerere oficiala catre ministerul apararii nationale,in care sa precizati datele de identificare ale tatalui dv,eventual informatii referitoare la localitatea unde acesta a decedat