avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie la executare si suspendarea executarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie la executare si suspendarea executarii

Buna ziua,am o problema si va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Am primit de la ANAF o somatie de plata+un dosar de executie pe o amenda(de 250lei)de neplata rovinietei.Am depus la judecatoria de sector (3) o contestatie la executie +suspendarea executiei (in acelasi dosar) TAXA judiciara de timbru ptr contestatie si cautiunea ptr suspendare mi se comunica de catre instanta?La 250 lei taxa de timbru ar fi 20 lei,iar cautiune 25 lei(10% din 250 lei) Este corect?Locuint in sect 3 taxa de timbru se plateste in contul primariei de la trezorerie la o unitateCEC,? Cautiunea se plateste la CEC-UL mare de pe Calea Victoriei? Dupa depunerea dosarului la judecatorie,instanta nu trebuie sa-ti trimita acasa valoarea taxei de timbru+valoarea cautiunii pe care trebuie sa o platesti?Daca taxa de timbru o poti depune la dosar pina la prima infatisare,cautiunea cind se depune(am inteles ca se face mai intii suspendarea si apoi se judeca contestatia la executare)?Va multumesc ptr raspuns,eu netrecind pina acum prin aceste situatii,nu stiu cum sa ma descurc,iar pensia fiind modica nu-mi permit un avocat.Toate cele bune va doresc.

Alte discuții în legătură

Cerere stramutare proces civil mary6 mary6 Buna. Va rog frumos,doresc sa stiu si eu daca; la o cerere de stramutare proces civil,pe motiv de banuiala legitima: 1. procesul judecandu-se la tribunal ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare JohnJohn JohnJohn Buna seara! A fost inceputa executarea silita prin poprire cont pt un debit (25500 lei). Este vorba de executarea unei sentinte definitive pronuntata de ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru sau cautiune olivia stoicescu olivia stoicescu Buna ziua, Am formulat o contestatie la executare (temei legal:remiterea de datorie) cerand si suspendarea executarii silite. Am fost citat cu obligatia de a ... (vezi toată discuția)