avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... invederare exceptie de neconstitutionalitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

invederare exceptie de neconstitutionalitate

Buba Ziua !

As dori sa aflu daca pot invedera instantei constituita la faza procesuala de recurs o exceptie de neconstitutionalitate si daca da, cand ? La primul termen stabilit pentru recurs sau prin insasi cele mentionate in motivarea recursului ?

Cu stima ,
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:55, 26 Noiembrie 2015
Excepția de neconstituționalitate se poate invoca și separat de motivarea recursului dar dacă tot o invocați mai bine o înșelați în motivarea recursului.
Dacă vreți sa încercați sa se amâne o puteți invoca la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Argumente Josephine31 Josephine31 Buna ziua, as dori sa va consult in privinta unui dosar ce se afla in faza procesuala de apel, astfel, obiectul dosarului il constitue actiunea in pretentii ... (vezi toată discuția)
Model de recurs impotriva incheierii prin care a fost respinsa exceptia de neconstitutionalitate dumibog dumibog trei zile am cautat pe net dar nu am gasit modelul din titlu. Poate cunoateti vreun link unde il pot gasi. (vezi toată discuția)
Excepþii procesuale respinse. pot declara recurs? edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Am pe rol un dosar de inmatriculare fara taxa (legea 9/2012) din 14.03.2013, cu toate actele necesare, avocat, timbre etc, pe 29.05 dupa 4 ... (vezi toată discuția)