avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu cetatean strain in Germania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu cetatean strain in Germania

eu sunt cetaceanca romanca locuesc in germania si vreau sa ma casatoresc cu un cetatean din marrocmusulman ce acte necesare avem nevoie si unde trebuie sa ma duc sa depun actele intrun cuvint cum sa fac?(o mica afirmatie el este ilegal in germania viza i sa terminat de un an)cum sa procedam pentru a ne casatori Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:42, 26 Noiembrie 2015
informatii precise puteti lua de la ambasada insa cel mai bine ar fi sa va casatoriti in Romania
In Germania nu va puteti casatori nici la ambasada noastra nici in fata autoritatilor germane pana nu isi rezolva cu sederea legala.

In Romania va puteti casatori doar obtine viza de intrare, la noi nu se intra ca in branza cum a ajuns sa fie la nemti.
www.avocatnet.ro/content/for...
La ambasada nu aveti ce cauta atata timp cat partenerul dvs. se afla ilegal pe teritoriul tarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean tunisian nicole4370 nicole4370 as vrea sa stiu ce acte ii trebuiesc atat lui ca tunisian cat si mie ca romanca, avand in considerare ca va avea loc casatoria in Romania. in cat timp poate ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean turc si romanca alexandraerhan alexandraerhan buna ziua...as avea o intrebare va rog mult sa ma ajutati......eu sunt romanca si prietenul meu e turc ....locuieste in turcia si am dori sa ne ... (vezi toată discuția)