avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... investire b.o. prin posta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

investire b.o. prin posta

buna ziua
exista vre-o posibilitate de a trimite bo prin posta pentru a fi investite si de a le primi tot prin posta inapoi de la judecatorie , cu toate cheltuielile suportate de mine?
daca da , va rog un model de formulare catre judecatorie

cu multumiri
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 08:30, 24 Iulie 2009
Pentru investirea cu formula executorie, puteti trimite BO cu posta cu confirmare de primire.
Luati in calcul posibilitatea ca, dupa investire, sa ridicati BO investit printr-o persoana imputernicita in acest sens.

Model de investire cu formula executorie gasiti la sectiunea Documente utile.
scrisoare cu valoare declarata
dvs. puteti sa le trimiteti prin posta.vor fi investite,dar va trebui sa le ridicati personal, sau sa imputerniciti pe cineva...
b.o sunt titluri de valoare , prin urmare daca iti asumi riscul le poti trimite prin posta cu confirmare de primire
ulterior de la instanta nu vor sa-si asume riscul pierderii si in plus nu au bani pt timbru ....
daca insa reusesti sa convingi pe cei de la " eliberari " ca platesti tu taxele postale si gasesti pe cineva " mai tare de inger " si care vrea sa incalce ordinele superiorilor .... paote ti le trimit prin posta
altfel - imputernicire , eventual direct unui executor ( oricum trebuiesc executate in localitatea instantei care le-a investit , nu ?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru-investire b.o ContSters154162 ContSters154162 Pentru investirea cu formula executorie a unui Bilet la Ordin cat este taxa de timbru? Multumesc.:D (vezi toată discuția)
Investire cu formula exec. la bilet la ordin mariusnemo mariusnemo Buna ziua, mi-ar fi de mare folos daca ma puteti ajuta... Am obtinut de la Tribunal printr-o Decizie Civila, investirea cu formula executorie a Biletului la ... (vezi toată discuția)
Bo original posibil pierdut discover discover Buna ziua , am trimis la judecatoria Craiova o cerere de investire ptr un BO . Aceasta cerere a fost inregistrata cu data de 5 iulie , si a fost admisa la ... (vezi toată discuția)