avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Investire cu formula exec. la Bilet la Ordin
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Investire cu formula exec. la Bilet la Ordin

Buna ziua, mi-ar fi de mare folos daca ma puteti ajuta...
Am obtinut de la Tribunal printr-o Decizie Civila, investirea cu formula executorie a Biletului la Ordin.... eu am fost la Judecatorie sa vad daca s-a intors dosarul si in fct. de asta ma programam la Registratura pentru a putea depune o cerere de legalizare si investire cu formula executorie a B.O., dar am inteles ca imi trebuie o delegare de la firma la care activez ( cea care a inaintat cererea ), cum ca firma ma deleaga sa ridic Biletul la Ordin INVESTIT....nu cunosc nimic despre treaba asta si nici nu gasesc model pe internet...poate ma puteti ajuta ( eu nu lucrez in domeniul Juridic ). Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
mariusnemo, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariusnemo , utilizator 20:01, 23 Martie 2012
Pur si simplu o imputernicire scrisa si stampilata de societate in care se arata ca numitul... cu date personale este delegat de acea societate sa investeasca cu formula executorie BO nr... si sa ridice de la Judecatoria ... BO investit .(delegatie)
Va trebuie o simpla cerere de eliberare a BO investit si o delegatie de la societatea pe care o reprezentati. Succes!
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru-investire b.o ContSters154162 ContSters154162 Pentru investirea cu formula executorie a unui Bilet la Ordin cat este taxa de timbru? Multumesc.:D (vezi toată discuția)
B.o. investit mariusnemo mariusnemo Buna ziua, am rugamintea sa imi spuneti cum procedez in situatia in care s-a dispus investirea cu formula executorie a unui Bilet la Ordin, cu ce ma prezint ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla dupa inverstirea cu formula executorie a bo? venere venere Buna ziua! Am si eu o nelamurire si sper sa gasesc o indrumare aici pe forum. Societatea noastra ( SC C SRL) a solicitat investirea cu formula executorie ... (vezi toată discuția)