avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... B.O. investit
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

B.O. investit

Buna ziua,
am rugamintea sa imi spuneti cum procedez in situatia in care s-a dispus investirea cu formula executorie a unui Bilet la Ordin, cu ce ma prezint la Judecatorie?
Am inteles ca imi trebuie o delegatie de la firma la care lucrez....cea care a inaintat dosarul....se mai face si cerere de legalizare si investire sau doar cu delegarea merg si ridic Biletul la Ordin investit?!
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 16:58, 23 Martie 2012
Aveti nevoie de delegatie si cerere de ridicare a BO investit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula exec. la bilet la ordin mariusnemo mariusnemo Buna ziua, mi-ar fi de mare folos daca ma puteti ajuta... Am obtinut de la Tribunal printr-o Decizie Civila, investirea cu formula executorie a Biletului la ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla dupa inverstirea cu formula executorie a bo? venere venere Buna ziua! Am si eu o nelamurire si sper sa gasesc o indrumare aici pe forum. Societatea noastra ( SC C SRL) a solicitat investirea cu formula executorie ... (vezi toată discuția)
Bo original posibil pierdut discover discover Buna ziua , am trimis la judecatoria Craiova o cerere de investire ptr un BO . Aceasta cerere a fost inregistrata cu data de 5 iulie , si a fost admisa la ... (vezi toată discuția)