avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce se intampla dupa inverstirea cu formula executorie ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce se intampla dupa inverstirea cu formula executorie a BO?

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire si sper sa gasesc o indrumare aici pe forum.
Societatea noastra ( SC C SRL) a solicitat investirea cu formula executorie a 2 bilete la ordin. Instanta a constat ca BO aratate au fost emise de SC A SRL in favoarea SC B SRL, care le-a girat catre noi, SC C SRL. Instanta a admis cererea formulata de catre noi si a dispus investirea cu formula executorie a biletelor( cu recurs in 15 zile- timp ce a trecut). Ne-a fost comunicata incheierea, dar problema este ca biletele la ordin nu ne-au fost inapoiate, cred ca au ramas la dosar. Ce solutii sunt pentru a ne putea prezenta la un executor judecatoresc? De mentionat ca actiunea a fost introdusa la o instanta din Bucuresti, iar noi avem sediul in Botosani. Va trebui sa apelam la un executor judecatoresc din Bucuresti, deoarece SC A srl are sediul in Bucuresti, dar ce cai sunt pentru a recupera Biletele la ordin investite?
Cel mai recent răspuns: venere , utilizator 15:24, 12 Februarie 2009
Va trebui sa mergeti si sa faceti cerere sa vi se restituie acele bilete investite. Ele nu se trimit de catre instanta, trebuie sa mergeti si sa le solicitati.
Brom a scris:

Va trebui sa mergeti si sa faceti cerere sa vi se restituie acele bilete investite. Ele nu se trimit de catre instanta, trebuie sa mergeti si sa le solicitati.

Multumesc pentru raspuns! Inteleg ca va fi necesara o deplasare la Bucuresti pentru eliberarea BO. Banuiesc ca oricare persoana delegata se poate prezenta pentru eliberare.
Da, sa nu uitati sa treceti in delegatie explicit faptul ca se prezinta pentru a ridica alecel BO-uri
Brom a scris:

Da, sa nu uitati sa treceti in delegatie explicit faptul ca se prezinta pentru a ridica alecel BO-uri

Multumesc din nou pentru tot, raspunsurile imi sunt folositoare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine va fi chemat spre execuatarea bo- emitentul sau girantul? venere venere Suntem o societate din Botosani in posesia a 2 BO investite cu formula executorie. Biletele la Ordin sunt emise de catre o sc din Bucuresti si girate catre o ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie ContSters154162 ContSters154162 Cererea de investire cu formula executorie a unui Bilet la Ordin emis de catre o societate din Bucuresti si girat/avalizat de o alta societate din Bucuresti la ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula exec. la bilet la ordin mariusnemo mariusnemo Buna ziua, mi-ar fi de mare folos daca ma puteti ajuta... Am obtinut de la Tribunal printr-o Decizie Civila, investirea cu formula executorie a Biletului la ... (vezi toată discuția)