avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal ca un angajator sa te mute in 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal ca un angajator sa te mute in 2 departamente diferite, desi initial ti s-a propus un anumit job?

Buna ziua,

Compania m-a angajat sa fac un anumit job. Departamentul respectiv a esuat astfel ca am fost relocata pe alt departament, pentru ca mai apoi si departamentul respectiv sa esueze si sa-l inchida, iar in momentul de fata vor sa ma relocheze pe un alt departament, desi nu am pregatirea necesara si nici nu este job-ul pe care mi l-as dori... Este corect si legal ceea ce face angajatorul?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cadrul legal relocare Mika05 Mika05 Compania la care lucrez a decis sa ma relocheze la biroul de vanzari din Bucuresti, pe perioada nedeterminata. Vreau sa stiu exact ce trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Incertitudini la locul de munca xxxwwy xxxwwy Buna seara, Lucrez intr-o institutie de 6 ani si 6 luni. In aceasta perioada am condus un departament care si-a indeplinit si depasit targetul alocat si ... (vezi toată discuția)
Lamurire musatadrian musatadrian Buna ziua, am fost angajat pe perioada determinata ca manager pana in data de 17.09.2012. Pana la expirarea contractului in filiala in care am lucrat au fost ... (vezi toată discuția)