avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Buna ziua. M.am angajat imediat dupa terminarea liceului in anul 1979(am lucrat 2 luni dupa care am plecat in armata), pana in anul 1981 am fost in armata dupa care m.am reintors la acelas loc de munca.Am lucrat 19 ani la grupa 1 de munca. Sunt nascut pe 27 mai 1960. Cand voi iesi la pensie ?? Armata se considera perioada de contributivitate ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:16, 27 Noiembrie 2015
Ati primit raspuns aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

Daca nu v-at lamurit, continuati discutia acolo unde ati inceput-o.
Rog moderatorii sa stearga acest topic.
~ Conținut șters la cerere ~
Ati primit toate raspunsurile in topicul deschis in iulie a.c.
Daca aveti intrebari suplimentare intrati tot acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul varsta pensionare ionilie2013 ionilie2013 barbat 51 ani am lucrat 18 ani in grupa 1 intre 1982-2005 si as dori sa stiu daca se mai calculeaza varsta de pensionare prin scaderea cu 6 luni la an pentru ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? ContSters295942 ContSters295942 Buna ziua Vin cu rugamintea de a ma lamuri cind pot iesi la pensie , F,23.11.1957 28 ani lucrati din care 8ani gr,2 multumesc (vezi toată discuția)
Grupa i de munca ioana_livia ioana_livia femeie. 09/1960 , 12 ani gr I, 8 gr a II-a , 7 ani in croitorie,2 ani somaj, 1 an si 9 luni ca femeie de servici. cand se poate solicita pensie? as aprecia ... (vezi toată discuția)