buna ziua,
am si eu o problema in legatura cu un loc de munca
sa o iau cu inceputul
Este vorba despre o casa de pariuri ce a oferit perioada de training in alt oras.
am zis hai ca incerc mai ales daca e decontat transportul.
acolo am semnat un contract la 2 ore...pe perioada de 3 luni ..15 zile perioada de proba..dupa care ulterior cand s-ar fi deschis agentie la mine in oras semnam un contract la 8 ore.
in perioada de training am stat de luni pana miercuri si m-am razgandit. am vazut ca jobul nu e pt mine si am anuntat verbal ca nu mai vin.
Angajatorul mi-a pus la dispozitie un apartament unde am locuit perioada asta.
Vazand ca am renuntat m-a acuzat de furt. i-am spus ca nu m-am atins de nimic din acel apartament...a dat`o apoi cu decontul la transport si diurna.ca trebuie sa ii restitui banii.
precizez ca nu am semnat nici un act aditional la contract unde se stipuleaza faptul ca daca renunt in training trebuie sa i returnez banii.
si-au imaginat ca e obligatoriu sa imi convina postul?
I am spus ca ii voi returna cele 2 zile ramase pt diurna dar transportul nu .
m-a amenintat ca imi va desface contractul disciplinar.
eu stiu ca am termen de 15 zile,cele incluse in per proba sa ii trimit notificare cum ca inchei. i am trimis si prin posta o sa ii dau si live.
mi-a spus ca notificarea prin posta nu o va aproba si va trebui sa stau in preaviz. Nu cred ca e asa,am citit codul muncii.
Daca ma puteti lamuri mai bine...va rog sa ma ajutati cu o parere.
Art.31alin.3 C.mun.prevede : Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
nu am semnat .Am doar contractele. Managerul care era de la mine din oras mi-a spus doar ca se va deconta .
Nu primisem banii pe transport si de aceea am semnat contractul,stiam ca nu ii voi mai vedea altfel.
dupa ce am semnat mi-au dat banii.
Am nevoie de ajutor
flouflou
m-am angajat pe 12 noiembrie anul acesta...la interviu am specificat ca sunt studenta la a doua facultate si ca mai am de dat si licenta pentru prima, si mi ... (vezi toată discuția)