avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înființare SRL - Amestecuri de legume și fructe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființare SRL - Amestecuri de legume și fructe măcinate

Bună ziua.

Doresc să înființez un SRL, cu sediul social în apartamentul în care locuiesc, prin care să desfășor următoarele activități:

- Achiziționarea fructelor și legumelor;
- Uscarea fructelor și legumelor;
- Măcinarea fructelor și legumelor;
- Amestecarea pulberii obținute din fructe și legume cu alte pulberi de fructe, legume, nuci și/sau condimente (achiziționate online, de la un alt SRL);
- Ambalarea pulberii obținute;
- Vânzarea online a produsului finit.

Din ce am citit pe internet, codurile CAEN potrivite acestor activiăți ar fi 1061 - Fabricarea produselor de morărit și 4791 - Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.

Întrebările mele:
1. Ce autorizații, în afară de cea de la Agenția Națională pentru Protecția Mediului, trebuie să obțin pentru a putea funcționa legal într-un apartament?
2. Cum vând produsul finit? Nu-mi dau seama dacă nu cumva intră în categoria de suplimente alimentare iar dacă da, ce presupune acest lucru? Trebuie adăugat un alt cod CAEN?
3. Cum se stabilește un termen de valabilitate în cazul acestor pulberi obținute din fructe și legume, amestecate cu alte pulberi care vin cu un termen de valabilitate? Mă interesează la ce specialist ar trebui să apelez pentru a obține aceste informații.


Mulțumesc pentru atenția acordată. Aștept cu nerăbdare un răspuns din partea membrilor comunității AvocatNet.

Alte discuții în legătură

Avize pentru comercializare gemuri mcteo mcteo am atestat de producator (fructe, flori - lavanda, seminte), stie cineva ce avize imi trebuie pentru a putea comercializa siropuri, gemuri, uleiuri presate la ... (vezi toată discuția)
Despre coduri caen Lusium Lusium Buna ziua! Doresc sa infintez un sc cu obiect principal de activitate achizitii de fructe de padure , procesare si distribuire. Din cate am cautat nu exista un ... (vezi toată discuția)
Cod caen producere si vanzare produse naturiste Marius_Ang Marius_Ang As vrea sa sa vand prin intermediul unui magazin online produse naturiste. Pentru inceput am ales: • 4799 Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, ... (vezi toată discuția)