avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asociatie familiala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asociatie familiala

Am inteles ca din 2016 PF vor plati CAS modificat dupa noua lege . Eu am cu sotia Asociatie Familiala. Cum voi plati CAS dupa noua lege? La fel ca PFA ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:51, 27 Noiembrie 2015
Pentru o intreprindere familiala se aplica aceeasi legislatie ca si intrepriderilor individuale si persoanelor fizice autorizate. Venitul individual al membrilor care se ia in calcul este proportional cu cel stabilit in actul de asociere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)
Inregistrare simultana pfa si Îf CPB171 CPB171 Avand în vedere prevederile art. 28, al.(2) din OUG 44/2008, va rog sa-mi confirmati sau nu daca o persoana inregistrata ca PFA cu un anumit cod CAEN, ca ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala ContSters63174 ContSters63174 Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca este necesara incheierea de autentificare la acordul de constituire al intreprinderii familiale. (vezi toată discuția)