avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare imobil prin Legea 112-retrocedari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare imobil prin Legea 112-retrocedari

Buna seara,am contractat un credit ipotecar pentru a cumpara un ap...in fine,am gasit un ap pe care vream sa il cumpar,despre care am aflat ca a fost vandut in prima faza unei pers cu creditul prima casa de la Brd. Pana aici e relativ ok( se anuleaza contractul cu primul cumparator deoarece si vanzatorul si cump nu mai doresc sa mearga mai departe din diverse motive etc...).Am vrut sa il cumpar eu...dar acum mi-e frica deoarece cand am fost la banca mi s-a spus ca respectivul imobil e sub incidenta Legii 112 si ca banca nu vrea sa il ia sub ipoteca chiar daca vanzatorul are toate actele de la primarie care atesta ca nu a fost revendicat niciodata de nimeni.Deci...care sunt riscurile pt mine ca si cumparator ? Se poate ca pe viitor sa pierd apartamentul daca il revendica cineva?Chiar nu as vrea sa se intample ceva caci noi facem sacrificii sa platim rate pe 20 de ani...si sa raman si fara apartament.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ipotecare apartament pt care exista promisiune bilaterala de vanz-cump cristiana11 cristiana11 in ianuarie 2008 a fost incheiat un antecontrc de vanz-cump pt un ap care la acel moment nu era finalizat nu avea cadastru promitenta vanz a declarat sub ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare- cumparare ap ,cu credit cu ipoteca Hj99 Hj99 Buna ziua, Eu vreau sa vand un apartament si am gasit un cumpărător care vrea sa faca credit cu ipoteca pe apartamentul care il vand eu. Am facut la ... (vezi toată discuția)
Vanzare .....daca ai ipoteca danielau danielau Buna seara As dori sa cumpar un apartament dar proprietarul mi-a spus ca are ipoteca . ar vrea ca eu sa ii dau avans , sa facem un act la notar o promisiune ... (vezi toată discuția)