avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratie rectificativa CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratie rectificativa CAS

Buna ziua!

Am primit un telefon de la CAS Timis, prin care am fost rugati sa facem o declaratie rectificativa pentru luna aprilie, anul 2001..
Problema ar fi ca in pana in luna aprilie 2001, salariatii aveau grupa 2 de munca, fiind firma de constructii. Din luna aprilie 2001, schimbandu-se legislatia societatea nu a mai avut angajati cu grupa speciala de munca.
Ei zic ca sumele calculate sunt corecte, singurul lucru care trebuie modificat este grupa de munca, adica in loc de 2 sa apara 3.
Intrebarea mea este: mai au dreptul sa ceara o declaratie rectificativa dupa 8 ani, tinand cont ca sumele virate sunt corect calculate?
Nu m-ar deranja sa fac o declaratie rectificativa daca as avea cum. Dar programul in care s-a lucrat in 2001 nu mai este, discheta nu mai este, iar salariati sunt 200... in mare parte diferiti de cei de acum.
Nu ajunge o declaratie nominala in care sa precizam ca in loc de grupa 2 de munca, corect este 3?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: simmona , utilizator 14:41, 23 Iulie 2009
Mergi la CAS Timis si solicita dbf-urile declarariei din luna respectiva. Le preiei in program si faci declaratia rectificativa.
Multumesc pentru raspuns! Sper sa se rezolve asa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime kalator kalator Pana in luna martie 2001inclusiv, in Cartea de Munca este inregistrat sporul de vechime atat in procente cat si valoarea calculata la salariu de incadrare ... (vezi toată discuția)
Declaratie rectificativa pensii Vioreld Vioreld salutare. daca am de depus o declaratie rectificativa la pensii, in ea trec doar pe salariatul care se modifica sau ii trec din nou pe toti salariatii? (vezi toată discuția)
Declaratia 100 si relevanta pe care o are la calcularea pensiei Ruxandra82 Ruxandra82 Daca declaratiile la sanatate ,CAS si somaj sunt corecte iar declaratia 100 este dusa la finante in zero in ce mod ma afecteaza asta la calculul pensiei?Va ... (vezi toată discuția)