Am primit un telefon de la CAS Timis, prin care am fost rugati sa facem o declaratie rectificativa pentru luna aprilie, anul 2001..
Problema ar fi ca in pana in luna aprilie 2001, salariatii aveau grupa 2 de munca, fiind firma de constructii. Din luna aprilie 2001, schimbandu-se legislatia societatea nu a mai avut angajati cu grupa speciala de munca.
Ei zic ca sumele calculate sunt corecte, singurul lucru care trebuie modificat este grupa de munca, adica in loc de 2 sa apara 3.
Intrebarea mea este: mai au dreptul sa ceara o declaratie rectificativa dupa 8 ani, tinand cont ca sumele virate sunt corect calculate?
Nu m-ar deranja sa fac o declaratie rectificativa daca as avea cum. Dar programul in care s-a lucrat in 2001 nu mai este, discheta nu mai este, iar salariati sunt 200... in mare parte diferiti de cei de acum.
Nu ajunge o declaratie nominala in care sa precizam ca in loc de grupa 2 de munca, corect este 3?
Multumesc pentru raspuns! Sper sa se rezolve asa...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Sporul de vechime
kalator
Pana in luna martie 2001inclusiv, in Cartea de Munca este inregistrat sporul de vechime atat in procente cat si valoarea calculata la salariu de incadrare ... (vezi toată discuția)