avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare silita

Buna ziua, Am un fost chirias care refuza eliberarea apartamentuluiS-a terminat contractul de inchiriere, a fost notificat de BEJ). Am deschis proces cf.NCPC art 1033 su si in prima faza am castigat A facut apel, l-a amanat pt a tergiversa procesul cu o cerere de ajutor judiciar care i-a fost acceptata. Acum urmeaza programarea apelului in care imi contesta dreptul de a-mi recapata casa. Intrebarile mele sunt: 1.ce pot face pt a urgenta fixarea termenului 2.ce portite in lege mai poate gasi fostul chirias pt a intarzia evacuarea 3.in caz ca pierde apelul ,cum cred ca este normal, in lunile de iarna, pot utiliza NCPC art 896alin (2) pentru evacuare ? 4. Si nu in ultimul rand: ar fi fost mai bine sa aleg o alta metoda de evacuare, ex ordonanta presedintiala Va multumesc pentru informatii.

Alte discuții în legătură

Recuperare debit Iovanca Iovanca Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: este vorba despre un contract de inchiriere intre 2 persoane juridice. Chiriasul nu a mai platit ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc :) gyova26 gyova26 Buna ziua. In vara anului 2013 bunica mea a decedat. Succesiunea s-a facut fara probleme doar ca eu nu pot folosi imobilul deoarece bunica i-a facut unei ... (vezi toată discuția)
Art. 1033 si urm. ncpc Crisanca Crisanca Buna ziua. Va rog sa-mi dati un raspuns in urmatoarea problema: am facut o actiune pentru evacuarea chiasului care nu a mai platit chiria de mai bine de 6 luni ... (vezi toată discuția)