avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Lucrez in domeniul vanzarilor ( lucrator comercial) , si sunt pus in situatia de a face lucrari in afara contractului de munca si mai ales in afara fisei postului si a regulamentului de ordine interioara , spunandu-mi ca exista in contract stipulat : " si alte lucrari incredintate de seful ierarhic " , pai nu cred ca este in regula cu acet termen ...si nici nu sunt scrise acele lucrari. . Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 29 Noiembrie 2015
Nu este normal sa indepliniti si alte atributiii in afara celor mentionate in fisa postului.

Exista in contractul dvs. stipulat : " si alte lucrari incredintate de seful ierarhic "?
Da . deci sa inteleg ca ma pot adresa directiei muncii sau unui avocat pt asa ceva? Multumesc.
ITM-ul nu are cum sa va ajute , intrucat nu-l poate obliga pe angajator sa faca ceva.
Legal care ar fi solutia ? Multumesc.
Incheierea unui nou c.i.m. pentru acea functie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Roi sau fisa postului? LoredanaSTG LoredanaSTG Buna ziua, Eu am fisa postului cu sarcini foarte clar stabilite (fara nici un articol final de genul : \"si orice alta sarcina din partea managerului ... (vezi toată discuția)
Fisa postului, consecinte nesemnare de catre angajat cristinaturcu cristinaturcu Buna ziua. Prin ce articol este specificat ca nesemnarea de catre angajat a fisei postului constituie abatere disciplinara? (vezi toată discuția)
Fisa post daniela-claudia daniela-claudia In societatea comerciala in care lucrez a devenit o practica ca salariatii sa refuze primirea, implicit semnarea, fisei postului , desi aceasta este intocmita ... (vezi toată discuția)