avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sex cu prostituata minora (17)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sex cu prostituata minora (17)

Buna seara,
Am fost abordat, chiar azi, in fata casei, de o duduie, altfel frumusica, atragatoare etc, intrabandu-ma daca sunt singur si daca platesc bine fetele(?!);am raspuns ca daca acum platesc cand sunt inca tanar, la 80 de ani, ce mai fac?
Mi-a zis ca vrea 50 de lei, a ramas ca ne reauzim mai tarziu.
ne-am intalnit undeva mai departe, intr-un loc destul de retras, am vazut-o mai bine, am intrebat-o cati ani are si a zis ca 19...
Am zis ca nu platesc suma ceruta de ea, a fost de acord cu mai putin dar ca vrea banii in avans(?!); mergand putin mai acolo, a intins mana dupa bani, nu mi-a placut gestul am refuzat serviciile...Plecand a avut grija sa-mi arunce ca daca "imi spune ca e minora" la care am raspuns ca de la ea stiusem ca are 19 ani, la care imi spune ca e nascuta in 1998.
Ce s-ar fi intamplat daca plateam, faceam sex cu fata respectiva?
Eram pasibil de pedeapsa pentru vreo infractiune?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:46, 29 Noiembrie 2015
Nu este infractiune
Gresit intretinere sexuala cu minore este infractiune chiar daca ia a vrut , in cazul in care depune plangere la pol erati intr-o situatie dificila lege fiind de partea minorei
Multumesc.
Daca as fi platit si apoi ar fi refuzat prestatia, ce cale de atac as fi avut eu?sa o iau cu forta, evident, nu, deci, eram pasibil sa raman cu banii dati?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
karl_holcroft, utilizator
Ea m-a abordat si mi-a propus afacerea.
Daca de ex s-ar fi intamplat la mine acasa, intr-un spatiu inchis nu intr-un loc ferit?
Care era pedeapsa de care eram pasibil?
Practicarea prostitutiei nu mai este incriminata penal, ci constituie doar contraventie.
Daca mai ajungeti intro situatie similara, puteti cere actul de identitate pentru a va asigura asupra varstei. Suma perceputa pentru acest gen de servicii se plateste intotdeauna inainte.

Alte discuții în legătură

Minora de 15 ani insarcinata amelia09 amelia09 ce se intimpla cu tinarul care a lasat minora de 15 ani insarcinata?nu a fost viol a fost de buna voie (vezi toată discuția)
Am si eu o intrebare foarte importanta - sex intre minori, consecinte legale razvii96 razvii96 se poate baga in puscarie un baiat de 17 ani ca a facut sex cu fata de 15 ani? Eu sunt acela, dar ea a vrut, a venit la mine si a zis ca vrea sa facem sex, si ... (vezi toată discuția)
Este sau nu corupere de minori? Florin2430 Florin2430 Buna ziua,am 17 ani in decembrie voi implini 18,prietena mea are 14 ani si 6 luni,tatal ei nu este de acord cu relatia noastra si vrea sa sesizeze ... (vezi toată discuția)