avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Adevar despre licitatia unei institutii a statului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Adevar despre licitatia unei institutii a statului

Este posibil , ca pretul unor bunuri mobile aflate in executare silita , care reprezentau debite catre o institutie de stat ,sa scada la a doua licitatie intr o luna , la un pret de cinci ori mai mic fata de pretul de lista afisat in publicatia de vanzare ??, De la un pret de lista de 175 000 de lei la un pret de33 200 lei ? .In urma cu o luna participasem la o licitatie de a lor si oferisem peste 75 % pe doar doua bunuri care ma interesau .,adica 15000 din 20 000 val lor si nu mi s au adjudecat .
Inca din acea zi am fost tras deoparte de catre cel care oferise suma derizorie pe toate utilajele si mii sa l las sa le adjudece el ,sa nu ma bag .

Acele bunuri se aflau chiar la dansul in firma si se folosea deja de jumatate din ele ,va dati seama ? Pe mine ma amenintase ca nu mi va da nici unul din cele doua ,ca el a bagat bani in ele vezi Doamne .
Cum a fost posibil ca acele bunuri sa fie duse in curtea celui care le a adjudecat pana la urma asa cum am spus la inceput la pret de cinci ori mai mic?Am sesizat institutia care le detinea dar se pare ca persoane aflate la conducerea acestei institutii au fost complici la acest jaf . Mentionez ca valuarea de piata a tuturor bunurilor era de peste 100 000 de euro ,atentie !! jumatate erau aproape noi .Au fost vandute la pret de fier vechi Eu le am vazut cu ochii mei ..
Daca functionarii Statului fura ,ca asta e furt pe fata ,ce este de facut ?Povestea este mult mai ampla .
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Denunt la dna sau la curtea de conturi ? moneanu marcel moneanu marcel As dori un raspuns autorizat in problema pe care o voi relata .Acum cateva luni am participat la o licitatie in Cluj la o institutie a statului unde erau la ... (vezi toată discuția)
Distrugerea sau vanzarea bunului altuia Lipi Lipi Am o speta grea si simt ca ma doare capul... Poate ma ajutati voi... Acum o luna de zile, in baza hotararii conducerii societatii, a fost dezmembrat si vandut ... (vezi toată discuția)
Executare silita Marta Tot Marta Tot Doresc un raspuns pentru urmatoarea situatie: un pensionar are trei credite de nevoi personale, fara ipoteca, la trei banci diferite, in valoare totala de ... (vezi toată discuția)