Buna ziua. Pe data de 14,11 am luat un telefon de la vodafone cu abonament , nr de telefon a trebuit portat deoarece era in alta retea, portarea s-a facut pe data de 18.11. In cele 4 zile nu am folosit tel pentru a face apeluri. Dupa ce s-a facut portarea am observat ca in timpul apelurilor se aude un zgomot de fundal, prima data am crezut ca e de la retea sau alte cauze(mentionez ca nu vorbesc foarte mult la tel ) dupa cateva zile am vazut ca problema persista m-am intors cu tel la magazin, mai exact pe data de 23,11. Cei din magazin au spus ca nu se poate schimba tel si l-au trimis in service.(ceea ce nu mi se pare corect fiind un tel nou). Ieri a ajuns tel din service , scrie pe foaia de la ei ca i-au schimbat ceva , nu prea se intelege scrisul, l-am probat in magazin dar fiind zgomot nu prea puteai sa-ti dai seama, cand l-am probat mai tarziu acasa era la fel ca inainte si cu cat vb cu atat se aude mai tare. Am sunat la ei si au spus ca trebuie trimis iar in service. Intrebarea mea este: Nu se poate face ceva legal sa reziliez contractul sau sa-mi schimbe tel? Nu mi se pare normal sa platesc 2 ani pt un tel si sa-l trimit de nou in service.
Asteptati sa vina iar din service. Deocamdata n-aveti ce face pentru ca isi respecta obligatia de asigurare a garantiei.
Cand vine din service probati-l afara si daca nu functioneaza cum va doriti chemati un reprezentant ca sa constate zgomotele si cereti inlocuirea. Ar trebui sa se rezolve fara sa-i amenintati cu reclamatia la ANPC, daca nu pe loc (poate nu au putere de decizie in privinta asta) in cel mai scurt timp ca sa va puteti folosii de servicii.