avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Proces cu casa de pensii pentru acord global
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Proces cu casa de pensii pentru acord global

ma numesc panescu costantin din bv ,si asi dori o parere .am iesit in 2013 la pensie si am depus adeverinte de salari brute eliberate de arhiva rulmentului ,casa de pensi bv nu mi lea luat in calcul.am facut contestatie si dupa 5 luni am deschis proces la tribunal an pierdut procesul deoarece instanta a sp[s ca adeverintele nu erau desfasurate si era numa salarile brute nu era detailate.am facut apel timp in care am cerut arhivei sa dea aceste adeverinte defalcate mi sa dat si leam depus la apel dar tot mia respins apelul acum astept motivarea de la curtea de apel bv dar as dori o informare mai am alta cale de atac ce pot face in situatia asta.ca din 2013 ma judec iar avocatu a fost slab cred ,cu dreptatea sa pierzi nui corect va multumesc
1. Procedati asa cum v-a spus colega mea, dna Gabriela Pintea, nu mai pierdeti timpul.

2. Luati-o de la capat cu procesul.
va multumesc doamna pentru raspuns o sa fac o noua cerere pentru tata sa-mi dea explicit toate veniturile care au stat la baza calculului venitului brut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pensie panescu1954 panescu1954 Buna seara.Panescu costantin bv 16 02 1954.va relatez urmatoarele,in 16 august am depus acte pensionare in luna octombrie mia venit decizia ,la care nu mi sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul la succesiune marianacostantino marianacostantino buna ziua as dori o informare mai detaliata am o problema ff grava .sunt din bv si acum muncesc de 9ani in italia.mama a avut 2 copi din 2 casatori fratele si ... (vezi toată discuția)
Apel respins de tribunal- venituri luate in calcul pt pensie de intretinere biancapop biancapop Prietenul meu a fost dat in judecata de fosta sotie pentru marirea pensiei alimentare, pentru faptul ca bani de hrana de care acesta beneficia in calitate de ... (vezi toată discuția)