avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Raspundere juridica SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Raspundere juridica SRL

Buna ziua ! Pentru o firma cu 2 actionari A+B si un administrator C . Actionarii au 50%-50% . Toate cec-urile , bo.-urile date catre furnizori sunt semnate de catre administrator . Linia de credit de la banca , actionarii sunt garanti .Firma nu are datorii la bugetul de stat mai vechi de 1 luna . DACA FIRMA INTRA IN INCAPACITATE DE PLATA CE TREBUIE SA PLATESC EU - EU FIIND ASOCIATUL B ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:30, 30 Noiembrie 2015
In calitate de asociat, garantati restituirea sumei luate prin linia de credit.
In plus, daca se ajunge la insolventa, se poate atrage raspunderea dvs. chiar daca sunteti asociat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bo avalizat in nume personal de catre un fost asociat/administrator HerrK HerrK buna ziua, am mare nevoie de ajutor pls. am fost asociat/administrator intr o firma ce a transformat 2 linii de credit in credit cu scadente fixe. la ... (vezi toată discuția)
Insolventa. solutii, raspundere carbocry carbocry Daca o soc.com.intra in incapacitate de plata la furnizori,taxe si impozite la stat achitate la timp,ce solutie poate adopta? Administratorul acestei soc.ce ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cesiunea firmei maximtgv maximtgv Buna ziua, detin o societate cu 2 asociati 50%-50%. Acum din anumite probleme aparute intre noi dorim sa cesionam partile altuia. Intrebarea mea este in ce ... (vezi toată discuția)