avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creanta comerciala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creanta comerciala

Buna ziua,
Am lucrat in perioada 2007-2009 la BCR asigurari, ca si agent de asigurari, in 2009 am incheiat contractul cu acestia in conditii amiabile cu semnarea unui proces verbal de predare primire, fara nici un litigiu. Acum, in noiembrie 2015, am primit un plic de la EOS KSI Romania, prin care mi se aduce la cunostinta ca, respectiva firma de recuperare a fost imputernicita de BCR pentru a recupera de la mine o suma de 8000 de lei reprezentand un debit ca urmare a unei facturi in urma derularii unui contract de asigurare.
Intrebarea mea este....se poate cere acest lucru dupa 6 ani de zile, perioada in care banca nu mi-a trimis nici macar o instiintare prin care sa ma anunte despre aceste probleme ?Nu exista in acest caz o perioada de prescriptie ? Este indreptatita aceasta firma sa ma hartuiasca cu telefoane si amenintari cu procese ? Ce este de facut in acesta situatie...?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Credit la banca - furt de indentitate cristianamada cristianamada Buna ziua, vreau sa va prezint situatia mea, poate imi puteti da cateva sfaturi. In anul 2006, la o vizita normala la banca unde aveam deschis un cont (BCR), ... (vezi toată discuția)
Problema cu o firma de recuperare ContSters118932 ContSters118932 Buna Ziua. Sa va spun \"mica\" poveste. Sora mea a facut acum multi ani un credit si dupa aceea,pana in 2008 a facut cateva refinantari,ultima fiind la ... (vezi toată discuția)
Probleme societate recuperari creante melo melo AM LUAT UN CREDIT de la citi bank in martie 2006,urma sa-l platesc in 4 ani,din octombrie 2006 n-am mai platit nimic din motive financiare .CE se poate ... (vezi toată discuția)