avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident rutier camion inmatriculat in Bulgaria, ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident rutier camion inmatriculat in Bulgaria, despagubiri

Buna seara,
In urma cu doua luni tatal meu a fost accidentat de un camion inmatriculat in Bulgaria.
Se deplasa regulamentar , pe bicicleta, pe banda destinata biciclistilor.
In urma acestui eveniment ,unul dintre picioare a fost grav afectat, laba piciorului fiind strivita si a necesitat grefa de piele.De la politie, i-a fost inmanata anexa 2 si politistul care s-a ocupat de caz i-a spus ca poate merge la oricare companie de asigurari sa ceara despagubire pt vatamare corporala.Anexa este cu trimitere catre BAAR, asadar ma indoiesc de faptul ca se poate adresa oricare companii de asigurari pt despagubire,
Presupunem ca nu este o procedura tocmai simpla.Vin cu rugamintea catre dv de a ne indruma si a ne sfatui ce ar trebui sa facem concret pentru a solicita despagubirea care i s-ar cuveni tatalui meu si totodata sa ne spuneti daca ar merita sa intreprindem un astfel de demers, cam cat timp ar dura , etc

.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 21:41, 30 Noiembrie 2015
Este procedura complexa si de durata
Daca anexa face trimitere la BAAR este necesar sa contactati personal biroul asiguratorilor auto din Romania[ link extern ] /

Buna seara,

Trebuie deschis dosar de dauna. Depinde cine este asiguratorul de raspundere civila auto din Bulgaria si daca are un corespondent/ reprezentat in Romania.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta prin mesaj privat.

Va fi o procedura de durata.Mai intai va trebui sa va adresati BAAR , va vor informa cine este corespondentul asiguratorului bulgar in Romania sau reprezentantul .Puteti incepe demersurile pe cont propriu, sa va angjati un avocat sau sa apelati la o firma specializata in obtinerea de despagaubiri.
Pentru mai multe informatii v-am lasat un mesaj in privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost accidentată pe trecerea de pietoni. doresc daune morale, cum să procedez? m_mindru m_mindru Am fost accidentata pe trecerea de pietoni. Doresc daune morale pentru vatamare corporala picior in ghips si partea stanga vatamata mai putin. Cum sa procedez? (vezi toată discuția)
Plata dauna accident rutier Adi1968 Adi1968 Buna ziua În urma unui accident rutier cu un cetatean bulgar, suferit în data de 24.02.2017 am contactat societatea de asigurare din Romania corespondenta ... (vezi toată discuția)
Accident de masina, daune morale mihaela7g mihaela7g Sunt victima unui accident auto ,eram pasager dreapta intr-o masina care circula regulamentar si am fost lovita de o alta masina care nu a acordat ... (vezi toată discuția)