Buna ziua. In 2010 am infiintat o firma care nu a avut activitate deci incasari 0 . Acum as dori sa o inchid dar am inteles ca pentru asta trebuie sa inchei socotelile cu cei de la ANAF. Eu nu am depus nici un fel de declaratii de la momentul infiintarii si unele persoane mi-au spus ca o sa platesc amenda cand le voi depune.
Intrebarea mea este: voi primi amenda pentru fiecare an sau doar una singura pentru toate declaratiile/anii?Si cam care e valoarea amenzii?
Daca le duci pe toate odata platesti doar una, nu stiu sa spun la declaratii de inactivitate daca platesti ceva 9astea sunt in loc de bilanturi anuale)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.