buna ziua, nu stiu daca am postat bine intrebarea dar va rog daca ma puteti ajuta, am actiuni la vinalcool timis am intrat pe camera de comert si am vazut ca si-a schimbat denumirea se numeste premisa vinalcool sa, intrebarea mea este cu actiunile care le-am la ei pe prima denumire cum pot sa le recuperez,multumesc
Modificarea numelui unei societati nu presupune si desfiintarea acesteia, se numeste doar altfel.
Deci nu aveti ce recupera caci sunteti inca actionar la VINALCOOL TIMIS actuala VINALCOOL SA>
da, dar nu trebuia sa fiu anuntata si eu ca si-au schimbat denumirea cum pot sa aflu dac s-au dat dividente eu nu am primit nimica de cand am actiuni la ei adica din 1996
Mergeti la societate si solicitati administartorului o copie a bilanturilor contabile anuale si a sedintei AGA de descarcare de gestiune a Consiliului de administratie anual.. De acolo veti deduce daca profitul net a fost distribuit asociatilor.
Solicitarea este bine sa se faca in scris, iar daca nu vor ori ii dati in judecata, ori faceti plangere la Garda Financiara, DGFPS.
mai am o intrebare, daca vreau sa imi retrag actiunile si sa le bag la alta societate pot?, si daca se poate stiti cum ar trebui sa procedez mentionez ca sunt " certificat de actionar" nu ma prea pricep, multumesc
mai am o intrebare, daca vreau sa imi retrag actiunile si sa le bag la alta societate pot?, si daca se poate stiti cum ar trebui sa procedez mentionez ca sunt " certificat de actionar" nu ma prea pricep, multumesc