avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transport auto in regie proprie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transport auto in regie proprie

buna ziua.am o nedumerire in legatura cu o chestie mult povestita de toti baietii care aduc masini din afara.
detin un vw lt 35 omologat ca si platforma cu obloane rabatabile inmatriculat pe numele meu,omologarile pe partea de bena sunt de 1448 kg iar pe partea de tractare adica carlig de 2800kg adica in tandem 6300kg maxima autorizata tractabil adica VW LT + REMORCA ,pana aici toate bune.
intrebarea mea este daca exista ceva lege care sa ingradeasca posibilitatea unei persoane fizice de a transporta masini cu acest tandem in nume propriu,precizez ca masinile sunt neinmatriculate in concluzie sunt o marfa ca oricare alta,acest transport fiind doar in interes propriu ,adica masinile de pe acest tandem avand contract de vanzare cumparare din germania austria etc pe numele meu.
daca exista o lege europeana in acest sens care sa oblige persoanele fizice in a detine LICENTA DE TRANSPORT EXECUTIE TAHOGRAF si altele va rog sa ma desteptati sa nu fac ceva minuni.multumesc si LA MULTI ANI!!!!!

Alte discuții în legătură

Autoturism mma 2500 kg+ platforma 2700 kg mma? justskyzzo justskyzzo Buna tuturor, Am cautat pretutindeni dar nu gasesc nimic mai detaliat in privinta remorcarii unei platforme auto.Din start permisul imi va permite lucrul asta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am un touareg 3.0 tdi si o remorca de 3500kg ( remorca ... chimardan chimardan Buna ziua , am un Touareg 3.0 TDI si o remorca de 3500kg ( remorca de 2 masini ) vreau sa cumpar 2 masini si nu stiu daca imi trebuie tahograf licenta de ... (vezi toată discuția)
Plangere proces verbal contraventie rar - vehicul agabarit StefanD11 StefanD11 Buna Ziua! Astazi un coleg de serviciu a fost amendat cand iesea de la o firma ce comercializeaza tuburi PVC pentru ca masina sa nu respecta normele RAR (sau ... (vezi toată discuția)