avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua , am un Touareg 3.0 TDI si o remorca de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua , am un Touareg 3.0 TDI si o remorca de 3500kg ( remorca ...

Buna ziua , am un Touareg 3.0 TDI si o remorca de 3500kg ( remorca de 2 masini ) vreau sa cumpar 2 masini si nu stiu daca imi trebuie tahograf licenta de transport ? Ambele acum sunt pe persoana fizica dar dupa data de 1 martie vreau sa le pun pe firma , trebuie sau nu cele mentionate ? am auzit tot felul de vorbe ca precum te opresc si iti cer asa ceva politistii din Germania sau Austria multumesc !
Cel mai recent răspuns: chimardan , utilizator 12:52, 6 Februarie 2023
Revin cu un raspuns de la ARR precum si de la ISCTR azi 6 februarie 2023 , referitor la licenta , da , iti trebuie licenta de transport marfa in cont propriu daca transporti marfa personala din punctul A in punctul B , insa, OUG 27 face referire cica doar la AUTOUTILITARE N1 nu la AUTOTURISME , deci , trag conclusia ca totul se invarte in jurul AUTOUTILITARELOR nicidecum asupra AUTOTURISMELOR M1 , in concluzie , sunt LEGAL , iar cei ce te opresc in trafic atat in Romania Austria cat si in Germania si se leaga de tine desi tu ai tragatorul ca M1 , NU AU CADRU LEGAL pentru a te sanctiona !Daca ai N1 da , iti trebuie LICENTA DE TRANSPORT IN CONT PROPRIU SI COPIE CONFIRMA .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport de marfuri maxim autorizat grozav grozav buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine cu niste probleme legate de transporturi de marfuri am o masina transport marfa total max autorizat 3.5t masina ... (vezi toată discuția)
Transport auto in regie proprie paul1977 paul1977 buna ziua.am o nedumerire in legatura cu o chestie mult povestita de toti baietii care aduc masini din afara. detin un vw lt 35 omologat ca si platforma cu ... (vezi toată discuția)
Licenta de teansport pt autoutilitara de 3.5t pdaniel1975 pdaniel1975 Buna seara va supun atentiei urmatorul aspect: detin o platforma de tractari auto de 3.5t,imn in ro,pe persoana fizica,detin pfa cu codurile caen respective,am ... (vezi toată discuția)