Buna ziua. As vrea sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Am cumparat o masina de la o cunostinta ,fara acte, doar o hartie de mana pe care o are doar vanzatorul care nu mai vrea sa o arate, am reusit doar sa inregistrez o convorbire telefonica prin care recunoaste ca i-am dat banii 9500 Euro, si nu stiu daca este o proba pentru a-mi recupera masina, pe care a luat-o omul din fata casei in timp ce eram plecat din localitate. Va multumesc.
Din moment ce bunul se afla in posesia dvs., vanzatorul a savarsit infractiunea de furt - art 228 alin. 2 NCP.
In ceea ce priveste suma de bani achitata, puteti depune o plangere penala impotriva vanzatorului pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.
Furt sau nu ?
mrpigos
Buna ziua.In martie anul trecut am cumparat o masina de la niste prieteni din oras.Am stabilit sa n-o mai trec pe numele meu si sa-i platesc taxele la ... (vezi toată discuția)
Furt masina
Nappa
Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu o problema: un cunoscut de-al meu mi-a imprumutat suma de 300 de ron urmand sa-i dau inapoi.el a venit in camera mea ... (vezi toată discuția)