avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avere din Germania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avere din Germania

Buna seara,va rog spuneti-mi si mie cum se procedeaza in urmatoarea problema ;
Sora mea si fratele meu sunt de acelasi tata,tata lor a decedat acum vreo 2 saptamani in Germania avand doar cetatenie germana a renuntat la cea romana ,mama lor vitrega ia sunat sa le ia datele pt ca legea lor a descoperit ca are copii si vor sa le dea o parte din averea ce a ramas posibil asigurarea de viata ce o avea de foarte multi ani,dar sotia lor le-a spus ca daca accepta sa primeasca risca urmatoarele tata avea datorii ceva imprumuturi in banca si ca se scad datoriile si daca cumva mai ramane bani se impart in 3 respectiv copii si sotia si daca nu mai ramane nimic si banii nu compenseaza datoriile platesc ei mai departe si nu primesc nimic mai exact pierd si banii lor...E asa cum spune sotia lui sau vrea doar sa i sperie sa renunte la avere?

Alte discuții în legătură

Printul mostenitor stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna seara. va prezint si eu o situatie care este destul de incalcita dar sper sa ma ajutati sa o rezolv. este vorba de mama mea ai carei parinti s-au ... (vezi toată discuția)
Succesiune vali29 vali29 suntem trei frati, tatal nostru a murit acum un an iar mama de foarte mult timp,tata a avut o a doua casatorie din care nu a rezultat copii.Tata a lasat in ... (vezi toată discuția)
Soția este unic moștenitor , soțul are același drepturi la ... indraznetul indraznetul Soția este unic moștenitor , Soțul are același drepturi la moștenirea soției? (vezi toată discuția)