avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare spatiu de pe firma pe persoana fizica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare spatiu de pe firma pe persoana fizica

Buna ziua,
Sunt asociat intr-o societatete care in 2005 a construit in scara unui bloc un punct de lucru.
Constructia a fost facuta in unei autorizatii de construire, a unui proiect si ulterior a fost intabulata.
Pentru terenul peste care s-a ridicat constructia a fost incheiat un contract de inchiriere cu Asociatia de proprietari.
Acum asociatii doresc sa vanda aceasta constructie usoara la o persoana fizica.

Intrebarea mea este daca pot sa fac vanzarea cumpararea intre firma si persoana fizica fara a mai trece prin notariat.
Se va intocmi un contract de vanzare cumparare intre firma si persoana caruia doresc sa o vand si se va emite factura, urmare a acestor acte persoana fizica sa se poate inregistra la taxe si impozite cu ele?

Alte discuții în legătură

Cumparare nisa de pe casa scarii rousseau2 rousseau2 Buna ziua! Mi-am permis sa va cer parerea fiindca v-am citit raspunsurile la diverse intrebari de pe forumul avocatnet. Am un micut apartament la bloc( ... (vezi toată discuția)
Intrebari mansardare bloc! CrissMGC CrissMGC Buna ziua stimati domni ! Subiectul discutiei este mansardarea unui bloc cu 4 etaje, o treaba cunoscuta deja la nivelul intregii tari. De efectuarea ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat de clasificare 2024 T1234 T1234 Pentru eliberararea unui certificat de clasificare de la Ministerul Turismului, in vederea inchirierii unui apartament in regim hotelier, persoana fizica, cf ... (vezi toată discuția)