avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Reprezentant SRL in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Reprezentant SRL in insolventa

Buna ziua ,
Am cateva nelamuriri daca ma puteti ajuta .

In septembrie 2014 SRL-ul X , a depus plangere pentru intrare prin efractie si furt calificat ( situatia este mai complicate insa nu mai detaliez )eu am fost suspectul iar in noiembrie 2015 procurorul a decis clasarea acuzatiilor ce ma vizau intrucat nu exista probe .
Acel SRL cat si administratorul sau au multe datorii ,restante, samd .
Creditorii s-au unit si au cerut insolventa :
10.11.2014 - admite cererea . Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei
09.01.2015 - întocmirea tabelului definitiv al creanţelor
19.02.2015 - prorogă cererea de intrarea în faliment
03.04.2015 - Dispune intrarea în procedură simplificată a falimentului
21.05.2015 - întocmirea tabelelor de creanţă
04.09.2015 - convocarea dunării creditorilor pentru aprobarea intrării în faliment
09.10.2015 - convocarea adunării creditorilor pentru a fi pusă în discuţie propunerea închiderii insolvenţei
06.11.2015 - Dispune închiderea procedurii insolvenţei debitoarei x . Dispune radierea debitorului din registrul comerţului.
Executorie . Cu drept de apel 30 zile. – nu a fost facut apel pana in prezent –

Dat fiind faptul ca insolventa avea loc intr-un judet si dosarul de furt a fost in alt judet , lichidatorul nu a stiu de acest dosar si organele de cercetare nu au stiut ca firma este in faliment si acel administrator a fost eliminat.

In consecina acea persoana a continuat sad ea declaratii si toate cele necesare in calitate de reprezentant al firmei .

1. Daca peste doar 4 zile expira termenul de apel si firma va fi radiata, cine va fi/reprezenta partea vatamata in cazul furtului ?
2. Incepand cu 27.11.2015 a inceput sa curga cele 20 zile in care se poate depune plangere impotriva ordonantei de clasare , cine este indreptatit sa reprezinte partea vatamata ?
3. Daca fostul administrator va continua sa reprezinte societatea si organele de cercetare nu cunosc faptul ca aceasta a fost radiata , care este baza legala prin care acesta poate fi impiedicat sa se mai implice?

Alte discuții în legătură

Salariatii dau societatea care se afla in insolventa in judecata cezara costina cezara costina Societatea noastra este in insolventa din septembrie 2008. Din luna decembrie 2008 societatea nu a avut posibilitatea sa mai plateasca salariatii. Cativa ... (vezi toată discuția)
Deschiderea procedurii de faliment sejc_2010 sejc_2010 Buna seara. In cadrul uni proces de insolventa unde sunt creditor am primit urmatoarea sentinta: Admite cererea administratorului judiciar...... In temeiul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am avut o societate care a intrat in insolventa si ... Simonique9 Simonique9 Buna seara, Am avut o societate care a intrat in insolventa si mi s-a atras raspunderea in calitate de administrator. Lichidatorul care s-a ocupat de ... (vezi toată discuția)