avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna seara, Am avut o societate care a intrat in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna seara, Am avut o societate care a intrat in insolventa si ...

Buna seara,

Am avut o societate care a intrat in insolventa si mi s-a atras raspunderea in calitate de administrator. Lichidatorul care s-a ocupat de creante, nu a luat in considerare nici ca unele sume erau prescrise, nici ca debitorii au cerut sume chiar si duble fata de cele pe care societatea le datora. Intre timp societatea a fost radiata si procesul s-a incheiat.
Mai pot face ceva pentru a contesta aceasta decizie? Pot deschide o actiune impotriva actiunilor intreprinse de lichidator pe parcursul insolventei?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 23:23, 28 Decembrie 2021
La inceputul procedurii insolventei asociatii pot desemna un administrator special care verifica si contesta actele/masurile lichidatorului judiciar (cum ar fi inscrierea in tabelul de creante a unor creante cu valori mai mari).

Lichidatorul judiciar sigur v-a convocat la AGA pentru desemnarea administratorului special.

Atunci trebuia actionat, la inceput, prin desemnarea administratorului special.

Apoi, in dosarul de atragere a raspunderii trebuie vazut daca sunteti in termen sa formulati apel si daca aveti motive reale sau pierdeti timpul si acumulati costuri.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariatii dau societatea care se afla in insolventa in judecata cezara costina cezara costina Societatea noastra este in insolventa din septembrie 2008. Din luna decembrie 2008 societatea nu a avut posibilitatea sa mai plateasca salariatii. Cativa ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in aceste situatii tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Despre prima situatie am mai scris, dar nu am primit nici un raspuns concret: am cerut insolventa simplificata in calitate de debitor, s-a ... (vezi toată discuția)
Datorie aparuta in tabelul final de create dar platita tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, In calitate de debitor am cerut intrarea in proced simplificata de insolv si faliment, instanta a acordat termen de definitivare a ... (vezi toată discuția)