Despre prima situatie am mai scris, dar nu am primit nici un raspuns concret: am cerut insolventa simplificata in calitate de debitor, s-a deschis procedura s-a finalizat tabelul creditorilor ( cel final), in acest tabel apare o creanta la ITM pe care eu am platit-o. Ce pot sa fac, trebuie facuta contestatie, trebuie sa mai platesc vreo taxa, sau trebuie sa iau legatura cu lichidatorul pentru ca mi-sa ridicat dreptul de administrare?
A doua problema, am primit o amenda tot de la ITM, dar in procesul vb de contraventie in loc de amenda de 14.000 ron au gresit si au trecut 140.000 ron, am sesizat greseala acum, cand am cerut o fisa sintetica de la finante si mi-au spus ca ei asa au primit procesul vb, am verificat si eu, procesul nostru si asa este, am luat legatura cu cei de la ITM, si au zis ca da este o greseala si sa contest procesul vb sau sa prezint cauza in instanta in dosarul de insolventa deschis la urmatorul termen pe ei nu ii intereseaza, ca daca nu am fost atent atunci cand s-a intocmit procesul vb sa platesc 140.000 ron acum, problema mea este ca acesta amenda a fost data in 2009 si au trecut 2 ani. Iar acum la finante apar cu o datorie colosala cand eu din TVA care il am de recuperat se putea face compensarea. Ce ma sfatuiti sa fac?
A fost desemnat un lichidator, si a fost definitivat tabelul creantelor.
~ final discuție ~